Menu Sluiten

Leveranciers Tandwielen

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

One stop industry shop

Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Stock is bij ons geen loos begrip. We beschikken zowel in Wevelgem, Antwerpen, Aalst en Bornem over een grote voorraad waardoor wachttijden tot een minimum worden herleid of onbestaande zijn. Bovendien is Supplimax bereid om voor u goederen in voorraad te houden en op afroep te leveren zodat uw exploitatie kosten dalen.

Een compleet pakket voor alle toepassingen:

Uiterst klantvriendelijke openingsuren: tijdens de week zijn we open van 8u00 tot 12u00 en van 13u00 tot 18u00*. Op zaterdagochtend kan u bij ons terecht van 8u30 tot “s middags. Bovendien blijven wij tijdens vakanties open zodat u optimaal van onze diensten gebruik kan maken.

Persoonlijk contact is voor ons uitermate belangrijk. Door onze compacte structuur staan onze medewerkers dicht bij de klant en kunnen we u service op maat aanbieden.

Performante logistiek: dagelijks vertrekken goederen met eigen transport, UPS, TNT en bpost. Heeft u nood aan dringend transport dan regelen wij zelfs een koerierdienst voor u.

Ligging: door de centrale ligging tussen verschillende autosnelwegen zijn we vlot bereikbaar vanuit elk hoek van Vlaanderen en Noord-Frankrijk.

Informatica: ons specifiek systeem wordt steeds verder geoptimaliseerd; momenteel werken wij met SAP om nog beter op uw vragen te kunnen inspelen.

Medewerkers met de nodige know-how en die klantgericht denken vormen de kern van Supplimax. Door de open structuur is iedereen vlot bereikbaar en kunnen we vlug inspelen op uw vragen en wensen.

Advies: heeft u vragen bij bepaalde toepassingen of bij bepaalde projecten, dan staan wij u graag met concrete raad en expertise bij.

Xtra info of iets speciefiek nodig? Bel of mail ons gerust, wij hebben het voor u.

Meer info

tags: Aandrijfriemen – Afdichtingen – Afdichtingstechniek – Afsluiters – Bevestigingsmateriaal – 

Wenst u meer info over leveranciers tandwielen kijk dan vlug op https://supplimax.eu | Leveranciers Tandwielen

Transport | Elektro Componenten | Electriciteit | Industrie | Elektrische Auto | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers tandwielen

home about products services quality markets machines contact pwt group jobs search pwt group jobs search home about products services quality markets machines contact working p. Van der wegen gears home jobs careers at p. Van der wegen gears represent an exciting opportunity to be part of a team of experienced and expert professionals who share the same passion for gears. Please have a look at our open vacancies allround storings en onderhoudsmonteur dagdienst tilburg onze opdrachtgever p. Van der wegen gears te tilburg is gespecialiseerd in tandwieltechniek met vele industrile en maritieme toepassingen. In een moderne en prettige werkomgeving worden tandwielen geproduceerd tot meter diameter leveranciers tandwielen zorgt voor een snelle ROI Hiervoor zijn wij op zoek naar een allro.

doorgaan naar hoofdinhoud home wat wij aanbieden realisaties contact grillet and partners. Uw partner in draai en freeswerken contacteer ons historie grillet and partners kent een grote geschiedenis inzake draai en freeswerken. Hierdoor kunnen we een grote mate van expertise aan de dag leggen in onze projecten. In begon leon grillet met een kleine werkplaats op de f. Rooseveltlaan te vilvoorde. Vilvoorde kende in die tijd een grote toename van industrialisering en al vlug had leon veel werk bekijk ook eens leveranciers tandwielen Na de oorlog werden dan ook de eerste arbeiders in dienst genomen. Leonrsquos harde maar vooral kwalitatieve werk ging niet onopgemerkt voorbij in ontving hij een gouden medaille voor lsquoverdienste van de arbeidrsquo. Ondertussen was zoon raymond ook in de zaak gestapt. In was de tijd voor uitbreiding gekomen. Raymond verhuisde naar de mechelsesteenweg waar een werkplaats van msup huisvesting moest bieden voor het succesv.

Het domein van Leveranciers tandwielen

nl fr en de welkom knowhow cuves ketelbouw pijpwerk fabricage thermovorming chantier de onderneming wie is mertens plastique waarom kiezen voor plastic jobs contact fr nl en de level level welkom knowhow cuves ketelbouw pijpwerk fabricage thermovorming chantier de onderneming wie is mertens plastique waarom kiezen voor plastic jobs contact knowhow ketelbouw welkom knowhow cuves ketelbouw pijpwerk fabricage thermovorming chantier de onderneming wie is mertens plastique waarom kiezen voor plastic jobs contact fabricage van technische onderdelen voor industrile klanten chemie galvanoplastics waterzuivering openbare werken en burgerlijke bouwkunde nucleaire sector laboratoria en ziekenhuizen … Wij fabriceren technische uitrustingen en onderdelen zoals doseerpompkasten onderdelen in specifieke vormen rond vierka.