Menu Sluiten

Installatie Warmtewisselaar

Multidisciplinair technisch fullservicebedrijf. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Solve it with skill.
Tackle it with passion.

Samoco is sinds 1973 een technisch fullservicebedrijf met multidisciplinaire kennis. We bieden een brede waaier van diensten aan bedrijven die technische bijstand nodig hebben bij de montage, demontage en het onderhoud van fabrieksinstallaties en industriële uitrustingen.

Onze verregaande klantgerichtheid, gecombineerd met bekwaam, veelzijdig en veiligheidsbewust personeel, is wat ons het vertrouwen van onze klanten schenkt. Klanten vertrouwen op ons omdat zij weten dat we doorgaan tot de klus geklaard is, ongeacht waar of wanneer. We laten ze nooit in de steek.

Onze Diensten

Samoco maakt deel uit van de Sarens Groep, waardoor we kunnen rekenen op het materieel, de kennis en de financiële draagkracht van één van de toonaangevende bedrijven voor zwaar hijswerk wereldwijd.

Vanuit onze hoofdzetel in de haven van Antwerpen kunnen we onze diensten wereldwijd aanbieden. Onze afdeling in Slowakije, die gespecialiseerd is in mechanische diensten in de automobielsector, is actief in Oost-Europa, Duitsland en de Verenigde Staten.

51401395140139

More info

tags: Industriele Montage – Industriele Verhuis – Bundeltrekken – Technisch Fullservicebedrijf – Montage Industriele Installaties – 

Wenst u meer info over installatie warmtewisselaar kijk dan vlug op https://www.samoco.be | Installatie Warmtewisselaar

Industrie | Haven | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Installatie warmtewisselaar

skip to content stuur ons een email jaar ervaring graag een vrijblijvende offerte offerte aanvragen offerte aanvragen home airco warmtepompen koeltechniek realisaties contact warmtepompen zuinig en aangename verwarming in uw woning of bedrijf is van groot belang. Lenko koeltechniek heeft voor elke situatie de juiste warmtepomp. Wij plaatsen zowel opbouw als volledig gentegreerde koelsystemen zowel in nieuwbouw als bij renovatie.deze warmptepompen zijn ook zeer milieuvriendelijk halen tot warmte uit de lucht van de omgeving en zorgen voor lage energie kosten installatie warmtewisselaar gespecialiseerde bedrijven Gratis offerte warmtepomp installeren bent u opzoek naar een installateur voor warmtepompen voor uw woning kantoor of bedrijfsgebouw voor het aankopen installeren en onderhouden van alle soorten warmptepompen bent u bij lenko koeltechniek.

welkomsectorenonze merkentweedehandsover onscontact inschrijven voornaam naam email inschrijven bedankt bedankt om u in te schrijven vanaf nu houden we u op de hoogte. Wtg quantor sinds de oprichting heeft wtg wine technology het merk kreyer voor wijntoepassingen gevestigd en bevorderd en vandaag staat kreyer synoniem voor perfectie en betrouwbare oplossingen in het wijnbereidingsproces. In de loop der jaren hebben we ons productassortiment voortdurend uitgebreid andere toepassingen voor procescontrole ontwikkeld dan de wijnindustrie onze normen steeds hoger gelegd en onze werkterreinen uitgebreid met de bierindustrie maar ook met cognac brandy en vruchtensappen. Vandaag zijn de merken quantor en kreyer met succes over de hele wereld aanwezig via verkoopkantoren.

Meer info over Installatie warmtewisselaar

home producten carel dk dinec links downloads webshop contact koeltelek dk is al meer dan jaar actief als fabrikant van wamterecuperatie boilers. Dk zal steeds voor warm water zorgen lees onderstaand systeem wanneer plaats je een dk boiler je wil geld besparen Het voorruitzicht van installatie warmtewisselaar Je hebt warm water nodig sanitair en of cv. Je hebt een koelinstallatie. Wanneer het gaat om de koelinstallatie gaat u voor een topproduct. Hetzelfde geldt voor uw warmteterugwinningsinstallatie. Dk is europees specialist voor warmteterugwinningsinstallaties. Wij bieden u daarbij maatwerk hoogste fabricagekwaliteit hoogste veiligheidsstandaards veel ervaring met energiesystemen dk warmteterugwinningsinstallaties hebben echter veel meer te bieden. Dk warmteterugwinning met geiumlntegreerde warmtewisselaar dit installatietype is bijzonder geschikt voor locaties die over een eigen koelinstallatie beschikken b.v. Restaurants bakkerijen en slagerijen. De tanks van de warmteterugwinningsinstallatie zijn in twee lagen geeumlmailleerd en uitgerust met anode bescherming zodat er probleemloos kan worden gewerkt met verschillend.